Adres
Veersteiger 4
3311AS Dordrecht
Info
KvK: 81311494 BTW: NL003556403B21

Waar een wil is, is een weg

Van Rens
Klant: Van Rens
Locatie: Vught
Diensten: Video en fotografie
Datum: februari 2023
Van Rens heeft alle expertise in huis om Nederland bereikbaar te houden. Maar dat kan alleen met goede mensen. Wegmarkeerders en monteurs verkeersmaatregelen. Daar kunnen Van Rens er wel een aantal van gebruiken. Brandmannen en Qatcher sloegen de handen in één. Brandmannen verzorgde de online wervingscampagne. Hier was content voor nodig en toen waren wij aan zet. We schoten een employer branding video en social shorts van 15 seconden. Ook hebben wij tijdens de draaidagen professionele foto's gemaakt. Genoeg content om een landingspagina mee te vullen en campagne te voeren.

Script schrijven, shotlist opstellen, locatiechecks, moodboard maken, draaiboek maken, medewerkers interviewen zijn voorbeelden van zaken die komen kijken bij een contentproductie. Van pre-productie tot aan oplevering ontzorgen wij onze klanten hier volledig in. Zo ook voor dit project bij Van Rens.

Meer blikvangers

Laten we Eyeqatcher worden

Get in touch

Content die er écht toe doet. Waar je de juiste snaar mee raakt. En waarbij je een eerlijk beeld geeft over de organisatie, collega’s en vacatures.

Contact