Adres
Veersteiger 4
3311AS Dordrecht
Info
KvK: 81311494 BTW: NL003556403B21

Groener gras

Budget Thuis
Klant: Budget Thuis
Locatie: Amsterdam
Diensten: Video en fotografie
Datum: juli 2023
Bij ons is het gras gewoon groener. Het toont misschien wat lef om dat te zeggen. Maar wat voor anderen bijzonder is, is bij Budget Thuis heel gewoon. Nadat dit creatieve concept is bedacht door Brandmannen, hebben wij de visuele doorvertaling gemaakt. We maakten een employer branding film, waarbij het doel was om naamsbekendheid te generen op de arbeidsmarkt. Ook werd er in de online campagne social shorts ingezet van 15 seconden gericht op de werving van medewerkers voor het klantcontactcentrum. Tot slot maakten we ook foto's die inzetbaar waren voor de campagne en de werkenbij website.

Een enorm diverse club mensen bij elkaar midden in Amsterdam op de reguliersdwarsstraat. Dit is een hele sterke kernwaarde van Budget Thuis, waarbij er door diversiteit en inclusie krachten worden gebundeld en werknemers elkaar een stap verder brengen. Dit is een sterke eigenschap van Budget Thuis als werkgever waar veel bedrijven nog van kunnen leren.

Meer blikvangers

Laten we Eyeqatcher worden

Get in touch

Content die er écht toe doet. Waar je de juiste snaar mee raakt. En waarbij je een eerlijk beeld geeft over de organisatie, collega’s en vacatures.

Contact