Adres
Veersteiger 4
3311AS Dordrecht
Info
KvK: 81311494 BTW: NL003556403B21

Verbind werelden

Het Scheepvaartmuseum
Klant: Het Scheepvaartmuseum
Locatie: Amsterdam
Diensten: Video en fotografie
Datum: juli 2023
Toen wij het Scheepvaartmuseum binnen kwamen, dachten wij maar één ding: wauw! Er waren zoveel mooie plekken om te filmen, maar voordat wij mochten filmen moesten wij eerst het script bedenken. Wij kregen namelijk de opdracht om een employer branding video te schieten en foto's te maken van de medewerkers die in de video een rol speelden. In samenwerking met Reilin Joey is het script bedacht en hebben wij met de crew in twee dagen een employer branding video geschoten. Deze video wordt door Brandmannen gebruikt voor een campagne om bekendheid te creëren op de arbeidsmarkt. Veel mensen kennen Het Scheepvaartmuseum namelijk als een prachtig museum, maar nog niet als werkgever.

Wij kozen ervoor om alles met een Ronin te schieten. Dit is een stabilizer die de camera stabiliseert, waardoor je hele strakke shots kan maken. Ideaal voor de transities die we hebben geschoten om scenes vloeiend in elkaar over te laten gaan.

Meer blikvangers

Laten we eyeqatcher worden

Get in touch

Content die er écht toe doet. Waar je de juiste snaar mee raakt. En waarbij je een eerlijk beeld geeft over de organisatie, collega’s en vacatures.

Contact