Adres
Veersteiger 4
3311AS Dordrecht
Info
KvK: 81311494 BTW: NL003556403B21

Laat je carrière opstijgen

KLM Catering Services
Klant: KLM Catering Services
Locatie: Schiphol
Diensten: Video en fotografie
Datum: januari 2024
Als passagier van een vliegtuig denk je niet snel na over hoe producten het vliegtuig in komen. Er schuilt hier een heel logistiek proces achter. Voor KLM Catering Services hebben wij content gemaakt, zodat zij in samenwerking met Brandmannen een online wervingscampagne konden optuigen. Van concept tot het opleveren van de content waren wij er verantwoordelijk voor dat dit op rolletjes liep. Wij maakten een wervingsvideo gericht op chauffeurs en productiemedewerkers. Ook maakten wij 4 short videos van elk 15 seconden, zodat deze inzetbaar waren voor de campagne. Tot slot hebben wij foto's gemaakt die zowel voor de campagne als de carrièrepagina ingezet konden worden.

Een goed voorbereiding is het halve werk. Voor de meeste klanten stellen wij in de pre-productiefase een treatment document op. In een treatment document bespreken wij zaken zoals: de cameravoering, colorgrading, voice-over, stemacteur. Dit is een ideale manier om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, zodat er geen verwarring ontstaat als wij de content opleveren. Kortom: we zetten de verwachtingen op scherp.

Meer blikvangers

Laten we eyeqatcher worden

Get in touch

Content die er écht toe doet. Waar je de juiste snaar mee raakt. En waarbij je een eerlijk beeld geeft over de organisatie, collega’s en vacatures.

Contact